tuttuğum yol ilk başta beni gülünç etti; eğer sonuna kadar dayanabilseydim yüceltirdi... Rousseau
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş
@sibel-karagoz-sibelce-siirce

SİLDİM BELKİDE SİLKELEDİM AMA ARINAMADIM GÖZÜMDE Kİ FERDEN BU AĞRILI CANDAN

9 Aralık 2024 Pazartesi
Yorum Yaz

SİLDİM BELKİDE SİLKELEDİM AMA ARINAMADIM GÖZÜMDE Kİ FERDEN BU AĞRILI CANDAN

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

102

Okunma

SİLDİM BELKİDE SİLKELEDİM AMA ARINAMADIM GÖZÜMDE Kİ FERDEN BU AĞRILI CANDAN

SİLDİM BELKİDE SİLKELEDİM AMA ARINAMADIM GÖZÜMDE Kİ FERDEN BU AĞRILI CANDAN



bilmiyorum ki nasıl yaşanır,
bu dünya denen kaosta,
ağrı damarımda,
soluğumda,

kirli çamaşırlar gibi çitiliyorum,
kaynar kazanlar da kaynatıyorum,
olmadı tozu dumana katıyorum,
kar’a beyaz peynir gibi çamaşır suyu atıyorum,

ağarmıyor,
kömürde ak gölgeler yürüyor,
bahtımda kaderimde katran karası,
gölgeler ak olsa ne yazar,

aynaya düşen gölge,
sildim belkide silkeledim,
ama arınamadım,
gözümde ki ferden bu ağrılı candan su gibi sökülüp akamadım…
Sibel Karagöz
#sibelkaragözşiirleri
#sibel_karagoz
Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sildim belkide silkeledim ama arınamadım gözümde ki ferden bu ağrılı candan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sildim belkide silkeledim ama arınamadım gözümde ki ferden bu ağrılı candan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SİLDİM BELKİDE SİLKELEDİM AMA ARINAMADIM GÖZÜMDE Kİ FERDEN BU AĞRILI CANDAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ