Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Barış Bayram KURT
Barış Bayram KURT

Seni Çok Seviyorum

Yorum

Seni Çok Seviyorum

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

184

Okunma

Seni Çok Seviyorum


Her sabah uyandığımda,
İçimde bir kıvılcım var,
Sesin yankılanır kalbimde,
Her şeyden güzel, her şeyden saf.

Bir söz yetmez anlatmaya,
Kalbimde senle bir dünya,
Bir dokunuş, bir bakışın,
Hayat olur bana.

Nakarat:
Seni çok seviyorum,
Her an seni yaşıyorum,
Nefesim, sesim, her şeyimsin,
Ruhumda bir ışıksın.

Yağmurda seninle ıslanırım,
Güneşte seninle ısınırım,
Zaman dursa, dünya donsa,
Yine de seni bulurum.

Herkes uzak olsun bize,
Bizim hikâyemiz kendimize,
Bir ömür yetmez anlatmaya,
Sevgim sonsuz sadece sana.

Nakarat:
Seni çok seviyorum,
Her an seni yaşıyorum,
Nefesim, sesim, her şeyimsin,
Ruhumda bir ışıksın.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Seni çok seviyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni çok seviyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni Çok Seviyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL