Ayrılık sabahı onlar yüklerini denk yaparlarken, ben yüzüme ebucehil karpuzu sıkılmış gibi (gözyaşları dökerek ağlıyor) idim... imriülkays
Üçüncü Şahıs
Üçüncü Şahıs
@ucuncusahis

Pusulam

7 Aralık 2024 Cumartesi
Yorum Yaz

Pusulam

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

95

Okunma

Pusulam

Kalbimi dinlerdim, zor seçimler yapmam gerektiğinde
Yanlışlarım, doğrularımdan fazlaymış o işin aslında
Üstünü karaladılar doğrularımın, yanlışlar kaldı geriye
Kaderin zarları hileli, kazanmak umurunda değilmiş oysa

Yüce gönüller boy aynasında kusursuzluk arayışında yine
Dört köşeli zarların, görünmeyen yüzünde saklı arzuların
Konuşuyorlar bilmeden, yargılıyorlar anlamayı denemeden
Sevgiyi anlattığım kalemim, acıyı da yaratırdı istesem

Kalbim pusulam olsun bana, yalnızlığa çıksa da bu yolun sonu.
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Pusulam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pusulam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Pusulam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ