Ama şan ve şerefime tanık olanların önünde ondan daha fazla söz etmek bana yakışmaz.. xıv. louis

Aşka Dair

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

90

Okunma

Aşka Dair

İnsan bir ömür yaşar,
Ama,
Bir defa bile olsa
Aşk gelip kapısını çalmaz.
Aç kapıyı ben geldim demez.
Yoluna,
Sokağına
Uğramaz...

Aşk bir lütuftur;
Her gönülde barınmaz.
Her kalpte konaklamaz.
Yakalamak istesen
Yakalanmaz...
Tutmak istesen
Tutulmaz...

Aşk aslında bir kuştur;
Her dala konmaz.
Her dala yuva yapmaz.
Her dalda ötmez, kanat çırpmaz.

İnsan bir ömür yaşar,
Ama,
Bir defa bile aşık olmaz.
Aşk ona nasip olmaz.
Ne hasretini çeker, ne özlemini.
Uğruna yanmaz, kora dönüşmez.
Uğruna sicim sicim gözyaşı dökmez.
Bu duyguyu bilmez.

Aşk seçicidir Azizim
Kimseyi dinlemez.
Her adrese gelmez...

Abdurrahman Tümer
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşka dair Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşka dair şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşka Dair şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ