Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
direniş
direniş

MUSTAFA KEMAL

Yorum

MUSTAFA KEMAL

( 13 kişi )

4

Yorum

20

Beğeni

5,0

Puan

253

Okunma

MUSTAFA KEMAL

MUSTAFA KEMAL

Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına rahmetler diliyorum. Mekanları cennet ola.

Nice başbuğlar geçti bu dünyadan
Türklük için çizdikleri kutlu yoldan
Hür yaşadık. hür yaşayacağız ezelden
Kimse bize esaret zinciri vuramaz
Mustafa kemal gibi bir dehamız varken...

Zafer Direniş
...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (13)

5.0

100% (13)

Mustafa kemal Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mustafa kemal şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUSTAFA KEMAL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Halit Durucan
Halit Durucan, @halitdurucan
11.11.2024 00:38:57
5 puan verdi
Gönlünüze yüreğinize selam olsun. Saygılar, selamlar
Suat Zobu
Suat Zobu, @suat-zobu
10.11.2024 13:02:43
5 puan verdi
Yurdun her yanında vardır izlerin
Bizlere kılavuz olur sözlerin
Çağlar ötesine bakan gözlerin
Yolumuza ışık tutan Atatürk

Ebediyete gidişinin 86. Yılında SAYGIYLA ANIYORUZ Mekânı cennet olsun.
Ne mutlu Türk’üm diyene…
Gönül Pınarı
Gönül Pınarı, @gonul-pinari
10.11.2024 12:27:43
5 puan verdi
Güne dair kısa öz ve derin mana içeren anlamlı şiiri ve değerli şairini tebrik ediyor esenlikler diliyorum.
Ayrıca bu aziz toprakları bizlere vatan olarak bırakan ve vefatının 86 nci yıldönümünde Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, rahmet minnet ve şükranla anıyor ve vatan için canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimizin ruhları şâd mekânları cennet olsun diyorum.
Sonsuz saygılarımla.
Oya gedik
Oya gedik, @oyagedik
10.11.2024 10:58:28
5 puan verdi
Özel insanlar 100 yılda bir gelirmiş dünyaya, Mustafa Kemal gibi bir dehamız olmuş ne mutlu bizlere!
Tebrik ederim kalem dost!.Selamlarımla…
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL