Ayrılık sabahı onlar yüklerini denk yaparlarken, ben yüzüme ebucehil karpuzu sıkılmış gibi (gözyaşları dökerek ağlıyor) idim... imriülkays
KADİR ACI
KADİR ACI
@kadiraci

Be mübarek!

1 Kasım 2024 Cuma
Yorum Yaz

Be mübarek!

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

135

Okunma

Be mübarek!

Kayseri’de toplu ulaşım güncellendi!

BE MÜBAREK!

Millet geçim savaşında
Tat koymadın ki aşında
Ne belalar var başında
Vantuz musun be mübarek!
Yeter halkı kemirdiğin

Merhamet kalmamış yazık
Gün geçmez ki atan kazık
Hizmet dersen, niyet bozuk
Kene misin be mübarek!
Yiyip yiyip semirdiğin

Zihniyetin para pulda
Dirlik tükenmiştir kulda
Gözün varsa kilim, çulda
Hacz’et sattır be mübarek!
Yeter halkı sömürdüğün

Rayındadır, tuzun, kurun
Çaresizlikle susturun
Refah olsun son düsturun
Yetsin artık be mübarek!
Büyük çamlar devirdiğin

KADİR ACI, 30. 09. 2024, SİLİFKE.
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Be mübarek! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Be mübarek! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Be mübarek! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ