Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

ADINA

Yorum

ADINA

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

131

Okunma

ADINA

ADINA


Yürekte gönlümde senin ismin.
Baktığım her yerde can sensin.
Kulağımda şiirlerin senin sesin.
Adına yüzüne kurban olduğum.


Canım seni arıyor benim gözler.
Sana benzer bahçemdeki güller.
Beni kıskanıyorlar şen bülbüller.
Adına yüzüne kurban olduğum.


Süsledim senle aşkımın ağacını.
Hayal ederim gönlümde saçını.
Senle yakalamışım sevda çağını.
Adına yüzüne kurban olduğum,


Fehmi.
Yalnız sen anlıyorsun ahvalimi.
Beklerim odamda hep selamını.
Ateşlerine salmışsın her yanımı,
Adına yüzüne kurban olduğum.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Adına Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adına şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADINA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL