Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
berfâze
berfâze

KURŞUN KALEM

Yorum

KURŞUN KALEM

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

344

Okunma

KURŞUN KALEM

Çocuğun elinde bir kalem vardı
Kurşun dediler kaleme, nedendir anlamadı
Bunca renkte çiçekleri bir kurşun mu çizecekti?
Sanki çiçekleri solduran bir kurşun değilmiş gibi

Çocuk elindeki kaleme baktı istemeyerek
"Sen kurşundan mısın?" dedi çekinerek
Kalem sessiz kaldı, oysa kurşunlar gürültücü olurlar
Tüm sesleri susturarak kendileri bağırırlar

Çocuk düşürdü elinden kalemi birden
Sevemedi kurşunu ama vazgeçmedi kalemden
Ve bir tükenmez kalem aldı eline
Kurşunlar bitsin, kalemler hiç tükenmesin diye

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kurşun kalem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kurşun kalem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KURŞUN KALEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
26.10.2024 22:39:08
Beğeni:
7
Okunma:
344
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL