Ama şan ve şerefime tanık olanların önünde ondan daha fazla söz etmek bana yakışmaz.. xıv. louis

YAĞMURLARA KARIŞTIM

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

163

Okunma

YAĞMURLARA KARIŞTIM

YAĞMURLARA KARIŞTIM



dili lal ,yüreği kör bir ayrılık şarkısı
son nakaratı son sözü bir veda busesi
mevsimlerin hazan yapraklarında son bahar
cama düşen her damlandan denizlerim taştı
aktı aktı yağmurlara karıştı , karıştım

göğe yazdığım hayallerim de vardı benim
işitmediğin, görmediğin,dokunmadığın
şimşek olup çaktığın,saman olup yaktığın
suya yazdığım düşlerim siline sürüne
aktı aktı yağmurlara karıştı , karıştım

Sibel Karagöz
#sibel_karagoz
#sibelkaragözşiirleri
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yağmurlara karıştım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmurlara karıştım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAĞMURLARA KARIŞTIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ