Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
NİHATYURT

CANIMA DEĞSİN

Yorum

CANIMA DEĞSİN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

105

Okunma

CANIMA DEĞSİN


CAN’IMA DEĞSİN

Bana ettiklerini
Şimdi çekiyormuşsun
Oh ne güzel oh ne has
Canı’ıma değsin

Gece güğndüz ağlayıp
Boyun bükğyormuşsun
Oh ne güzel oh ne has
Can’ıma değsin

Şimdi ben gülüyorum
O perişn haline
Düşmüşsün bir zalimin
Vicdansısın el’ine

Yılan gibi sarılmış
O incecik bel’ine
Oh ne güzel oh ne hoş
Cn’ıma değsin

Bir el’imde bardakmıs
Bşr el’imdede şişe
Bglardım gülüyorum
Bak hele sen şü iş’e

Nihat şimdi ne rahat
Bak sevinçten dört köşe
Simdi sen çekiyorsun
İcim doluyor neşe

Oh ne gzel me iyi
Can’ıma değsim---İYİ OZAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Canıma değsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Canıma değsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CANIMA DEĞSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL