Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
NİHATYURT

YARABBİ

Yorum

YARABBİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

116

Okunma

YARABBİ


YARABBI


SANA SIGINDIK SANA
KORU BIZI YARABBI
SEYTAN ARAR MAHANA
KORU BIZI YARABBI

O LANETIN ELINE
KAPILMADAN SEL’INE
RUZGARINA YEL’INE
KORU BIZI YARABBI

IBLIS EVET BIR YANDAN
NEFSIMIZ EMER KANDAN
OLMADAN BIZLER CANDAN
KORU BIZI YARABBI

HER TARAF FITNE FESAT
ISLER ISE HEP KESAT
DURUMLAR ISTE VASAT
KORU BIZI YARABBI

KALPLER COGU OLDU KOR
DORT BIR YANDA VAR TEROR
BIZE ZIRHLI BIR AG OR
KORU BIZI YARABBI

ALEV CIKAR BEDENDEN
NIHAT TERS’E GIDENDEN
HEP KOTULUK EDENDEN
KORU BIZI YARABBI---İYİ OZAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yarabbi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarabbi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YARABBİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL