Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
NİHATYURT

TEVEKKELTÜ TAALALLAH

Yorum

TEVEKKELTÜ TAALALLAH

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

102

Okunma

TEVEKKELTÜ TAALALLAH


TEVEKKELTU TAALALLAH


Kalp ile inan sen serre hayira
Bazen inis bazen yokus bayira
Mevlam kotulukten bizi kayira
Tevekkeltu taallallah de yeter

Aci cile huzun keder her zaman
Isyan etme derim aman ha aman
Sarsilmasin yuregindeki iman
Tevekkeltu taalallah de yeter

Hata bizler icin beser’iz beser
Insaniz gardasim duseriz duser
Seytan onumuze kuyular eser
Tevekkeltu taalallah de yeter

Rahman o’dur rahim o’dur bilesin
Gonul ondan guzellikler dilesin
Varsa kalpten kuskulari silesin
Tevekkeltu taalallah de yeter

Imtandir dunyadaki yasamin
Rutbeleri sokulur bak pasa’min
Baki sanma o giyimin kusam’in
Tevekkeltu taalallah de yeter

Dunya fani olum gercek elbette
Bu dunyata gurbetteyiz gurbette
Nihat der hak cehennemde cennette
Tevekkeltu taalallah de yeter---İYİ OZAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tevekkeltü taalallah Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tevekkeltü taalallah şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TEVEKKELTÜ TAALALLAH şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL