İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Toynak
Toynak

GÖZLERİNİ ÖDÜNÇ VER!

Yorum

GÖZLERİNİ ÖDÜNÇ VER!

( 5 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

210

Okunma

GÖZLERİNİ ÖDÜNÇ VER!




Sensizlik;
İçimin içinde uçsuz bucaksız bir çöl
Başaklar gibi kurumuş
Çiçekler gibi susuzum
Yok’um sende
Bende değilim

Bu akşam;
Kimsesiz çocuklar gibi,
Ağlamak istiyorum gözlerinde
Yalnızlığım
Bir sessiz ölü
Unutulmuş bir koca şehir gözyaşlarım.

Fakat
Unutmuşum gözyaşlarımı sende
İçimin içinde derin bir boşluk
Düşmeden uçurumlardan
Nefes alabiliyorken hala
Ne olur gözlerini ödünç ver
Bu akşam ikimizin yerine ağlayacağım!

toynak

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Gözlerini ödünç ver! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerini ödünç ver! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZLERİNİ ÖDÜNÇ VER! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cebirin  defteri
cebirin defteri, @cebirindefteri
30.9.2024 11:07:05
5 puan verdi
Tebirkler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL