Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Tigem0663
Tigem0663
VİP ÜYE

Acemi insan Acemi şair

Yorum

Acemi insan Acemi şair

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

199

Okunma

Acemi insan Acemi şair

Acemi bir şairim derdimi yazar çizerim
Yalnızım bir defterim var bir kalemim
Ben söylerim ben dinlerim
İnsana söylemem yıpratırlar ciğerim
İnsanlardan sıkıldım bıktım
Bir duyan var dedim Allaha sığındım
Acemi bir insanım eyvah yolu şaşırdım
Kullar değil Allahtır benim tek barınağım
Bir defterim var bir kalemim
Ben derdimi bir tek Rabbime söylerim

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Acemi insan acemi şair Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acemi insan acemi şair şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Acemi insan Acemi şair şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL