Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
İi
İicann

Bolluğum Bereketim

Yorum

Bolluğum Bereketim

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

267

Okunma

Bolluğum Bereketim

ne dün var ne bugünü yaşıyorum ne de yarınım olucak
bir ölüm var, a da çaresiz sonunu göstericek

ben senin o gülücüğünde ki umutla öldüm işte
gözyaşlarım,kalemime şahit olan boş kağıtlara düştüğünde

her defasında senle kurdum hayalleri ve her defasında kandım kaderime
belki gelirsin tekrar belki tekrar gülersin diye

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bolluğum bereketim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bolluğum bereketim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bolluğum Bereketim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL