İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
NİHATYURT

NA BAKTIĞIM ZAMAN

Yorum

NA BAKTIĞIM ZAMAN

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

127

Okunma

NA BAKTIĞIM ZAMAN


SANA BAKTIGIM ZAMAN


Deli olurum deli
Sana baktığım zaman
Akar gözümün deli
Sana baktığım zaman

Ataşlatım közlerim
Senin için sözlerim
Kamaşır şu gözlerim
Sana baktığım zaman

Ne çam’ım nede meşem
Olmuyor sensiz ayşem
Görünce gelir neşem
Sana baktığım zaman

Ne üşür ne donarım
Daldan dal’a konarım
Çatır çatır yanarım
Sana baktığım zaman

Dal yaprağın ağacım
Sensin benim ilacım
Nihat der başta tacım
sSana baktığım zaman----NİHATTAN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Na baktığım zaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Na baktığım zaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NA BAKTIĞIM ZAMAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL