Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
iozcelik61
iozcelik61

AVUNUYORUM SADECE

Yorum

AVUNUYORUM SADECE

( 1 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

231

Okunma

AVUNUYORUM SADECE

Yine başladı yağmurlar. Ağaçlar üryan. Kesik kesik kuş sesleri. Pencereye vuran yağmurların ritimleri kulağımdaki aşk şarkılarına karışıyor. Kimin içindi bu sevda. Kimin içindi bu aşk. Karşımda yanan şömimenin ateşi değil di beni ısıtan. Hissettiğim aşkın sevdanın sıcaklığıydı bu yüreğimde duyduğum. Baktığım yerde senin hayalini görür gözlerim. Bazen yanımdaki koltukta, bazen yemek masasının sandalyesinde, bazende yastığımın yanıbaşında. Hayaller yükselirken usumda, ağır şarkıların ritmi artarda artar kulağımda. Bazen bir ses çağırır beni, gözlerim ufka dalar derinden derine.
Bir yanım deniz, bir yanım duvar.
Hangisine yaslansam bilemiyorum. Duvarlar arası sıkışmış umutlarımı denize savuruyorum sadece. Martı sesleriyle kendi söylediğim şarkılar. Avunuyorum sadece.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Avunuyorum sadece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Avunuyorum sadece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AVUNUYORUM SADECE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL