Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1

Kral -haiku

Yorum

Kral -haiku

( 7 kişi )

2

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

277

Okunma

Kral -haiku

Kral - haiku

Telal çıkarmış
Ülkemde yer-gök barış
Kral yürek yemiş

Coşkûnî

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Kral -haiku Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kral -haiku şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kral -haiku şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SELAMET99
SELAMET99, @selamet99
9.8.2024 18:30:45
5 puan verdi
Emeğinize yüreğinize kaleminize sağlık üstadım Saygı ve selamlarımla
cinitas
cinitas, @cinitas
9.8.2024 17:58:17
5 puan verdi
Tebrikler dostum kalemin daim olsun saygılar sunuyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL