Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
AhmetYoldas
AhmetYoldas

En sevdiğim arkadaşım dediğim

Yorum

En sevdiğim arkadaşım dediğim

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

182

Okunma

En sevdiğim arkadaşım dediğim

En sevdiğim arkadaşım dediğim
Benim ne kadar hassas olduğumu bilir
Dışarıdan bakıldığımda dağ gibiyimdir
Ama içimde hep bir çocuk neşesi
Beni bugün onbeş yerimden kırdı
En sevdiğim arkadaşım hemde
En beklemediğim cümleleri sarfetti
Uzunca bir mesajla bana bildirdi
Kime güveneceğim bu hayatta
Bilmiyorum azizim bilmiyorum
Sadece her şeyi sessize alıp
Hüngür hüngür ağlamak istiyorum

Ahmet Yoldaş
05/08/2024 İzmir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

En sevdiğim arkadaşım dediğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz En sevdiğim arkadaşım dediğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
En sevdiğim arkadaşım dediğim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL