(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hani derlerdi ya, yalnızlık paylaşılmaz Ben, yalnızlığımın yalnızlığını paylaşıyorum Saten çarşaflarda uyutup Atlas yorganlarda yatırıyorum Bak kuştüyü yastık da aldım sana Sarıp sarmalıyorum kollarımda
Kapat kapıyı yalnızlık Hele şöyle uzan yanıma Usulca sokul koynuma Sakın üşüme Bak, ben varım yanında
Her harfinde beni mi anlattınız ne? Öyle uyuştuki yüreğimde ki yalnızlığa. Fakat bu sayfalarda dolaştığımıza göre Yanlızlığımız yanlız kalıyor bir süre. Oh olsun.
Çok güzeldi... Yürekten tebrik eder, Selamlar, saygılar sunarım.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.