Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
YAZAN3460
YAZAN3460

Gözlerin

Yorum

Gözlerin

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

240

Okunma

Gözlerin

Bu bendeki bitmeyen bir özlem.
Gülüyor halime kime söylesem.
Başımı alıp nereye gitsem.
Karşıma çıkıyor gözlerin.

Umurunda belli değilim,
Senin için sıradan biriyim.
Can çekişir bedenim.
Beni vurur gözlerin.

Bazen benden alacaklı gibi.
Sorguya çeker yalan gözlerin.
Susar hiç konuşmazsın.
Suçlar gibi gözlerin.

Adalet aramam sende.
Kararını çoktan vermişsin.
Varlığım bile dokunur.
Boş bakar gözlerin.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gözlerin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gözlerin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL