Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare

AİDİYET

( 5 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

249

Okunma

AİDİYET

AİDİYET



sorguluyorum,
öyle sabahları akşamlara,
akşamları uykulara,
bilmem kaçıncı uykudan kalkıp,

bir fincan kahvenin kırık köşesinde,
kahvenin köpüğünden ayrılmasında,
öyle durup dinlenmeden aklımın köşesinde,
kıvrılmanı sorguluyorum,

kime ne faydası var ki,
neden meskeni benim naciz kafam ki,
ya parmaklarım, hayalin hayalini,
ruhun bedenini tutamaz ki,

niye ki?
gecenin kervan geçmez,
kuş uğramaz saatleri,
niye düş’ümü bölüp, ayaklandırırsın?

söyle hal bilmez?
söyle hudut tanımaz ?
verilecek bir cevabın yok !
üstelikte tanımazsın, bu aidiyet duygusunu, hayalin hayaline, uykunun uykusuzluğuna…
Sibel Karagöz
#sibelkaragözşiirleri
#sibel_karagoz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Aidiyet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aidiyet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AİDİYET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL