Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Dülger
Dülger

Beni sevme, öldür

Yorum

Beni sevme, öldür

( 4 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

300

Okunma

Beni sevme, öldür

Beni sevme , öldür

Bir zavallı gibi başımı yere koyduğum o sahilde
Ayak değmemiş bir yer ararken hayatımın içinde
Denizin sularına katarak gözyaşımın tuzumu
Boğulmak için derin sulara ihtiyaç olmadığını anladığım o an
Beni sevme , öldür

Bütün inançlarımı bir bir yok ettiğin o evde
Sevgiye dair bir ihtimal ararken gelecek planları içinde
Sınırlarını zorlarken gitmelerin ve kalmaların
Ölmek için kalbinin durmasına ihtiyaç olmadığını anladığım o an
Beni sevme , öldür


Sigaramın dumanında boğulduğum o balkonda
Teselli edecek bir ışık ararken hayallerimin içinde
Canımı acıtmak için tırnaklarımı geçirirken etime
Dağılmak için parçalara bölünmeye gerek olmadığını anladığım o an
Beni sevme , öldür



Meral Dülger

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Beni sevme, öldür Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni sevme, öldür şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beni sevme, öldür şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL