Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Dülger
Dülger

Oradaymışım

Yorum

Oradaymışım

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

137

Okunma

Oradaymışım

Beni bir şiirde görmüşler
Uçurumun kıyısında
Reelin ötesinde, zamanların dışında
Yer ve gök arasında
Saklı bir boşlukta
Tınısında bir kemençenin
Buğusunda çiğ damlasının

...
...
Beni bir şiirde görmüşler
Omzuna yaslanmışım

Oradaymışım .
Düşmüş yaşadığım
Düşmüşüm peşine yaşadığımın .
...
...
Meral Dülger

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Oradaymışım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oradaymışım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Oradaymışım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL