Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
ENESTURGUT
ENESTURGUT

Sefer Tası

Yorum

Sefer Tası

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

116

Okunma

Sefer Tası

Bir yemeğimiz vardı, o da kalktı

Sefer tası hazırlayayım bari.

Aylık 1000 lira, bence cebi yaktı

Bugün de pırasa koyayım bari.



Sunduk oyumuzu, aldık cevabı

Haftalık iki yüz elli lirayı

İyi oldu bu, kenarda durmalı

Sefer tasını taşıyayım bari.



Mutfaktan yemek kokusu gelmiyor

Bu okulda yeni düzen başlıyor

Kızım Zeynep durağa getiriyor

Sefer tasını koruyayım bari.



Şimdi bu benim yol arkadaşımdır

Bazen bir çorba, bazen pilav vardır

Yemek isteyenler için hazırdır

Yemek tasına şükredeyim bari.



07.11.2023



Not : Okulda her gün öğle yemeği vardı ne güzel. Sadece idareciler yiyebiliyordu. Ama şimdi yiyemiyor. Çünkü yemek olayı ortadan kalktı artık. Ben de evden sefer tası hazırlayıp getiriyorum artık. Bu durumu şiirle anlatayım dedim.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sefer tası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sefer tası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sefer Tası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL