Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
ENESTURGUT
ENESTURGUT

Yolumun Üzeri

Yorum

Yolumun Üzeri

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

124

Okunma

Yolumun Üzeri

Gazete kağıtlarını veriyorsan ver

Uçaklar yapacağım bizim mahallenin çocuklarına

Dağın tepesi de hemen şurda zaten

Benim yolumun üzeri

Çabuk giderim

Oradan uçuracağım hızlı bir şekilde.



Boş ver şimdi

Spor haberlerini de okumayıver canım sen de

Hala büyümeyen çocukluk duygusunu

Yaşayıver bir günlüğüne

İnan iyi gelecektir sana

Tabii bana da

Ve bizim mahallenin çocuklarına da...



Demiş miydim sana ?

Gemiler de yapıp derede yüzdürüyorum diye

Üzüm rengine benzeterek

iki katlı yelkenler de yapıyorum demiş miydim ?

Demiştim değil mi ?

Sen de, tamam yap demiştin

O zaman kesme gazete kağıtlarını

Hemen ver elime

Gidiyorum ben

Çünkü deniz, yolumun üzeri.

26.12.2023

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yolumun üzeri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yolumun üzeri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yolumun Üzeri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL