Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Utku Can CANATAN
Utku Can CANATAN

Sigaranın Küllerinde Yalnızlık

Yorum

Sigaranın Küllerinde Yalnızlık

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

290

Okunma

Sigaranın Küllerinde Yalnızlık

Yalnızlığıma çok üzülüyorum.
Sigaramı yalnız içiyorum
Çayımı ve kahvemi de.
Çay hiç yalnız içilecek şey değil
Kahve de öyle.
Oysa sigara öyle mi?
Gün batımına karşı yakarsın,
Hem o yanar hem sen yanarsın.
Birkaç dakika da olsa
Yalnız yanmazsın.

Yalnızlığıma çok üzülüyorum.
Yalnızlığa da üzülüyorum.
Bula bula beni buldu.
Yalnızlık beni, ben sigarayı buldum.
Bir kısır döngüye girdik,
Yalnızlık beni yakıyor,
Ben sigarayı, sigara ciğerimi yakıyor.
Savaş, yarış ya da hınç değil.
Her şey olması gerektiği gibi gidiyor.
Ve birileri gelmeden bile gidebiliyor.
Kalan yalnızlık sıgaramın ucunda tütüyor .

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sigaranın küllerinde yalnızlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sigaranın küllerinde yalnızlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sigaranın Küllerinde Yalnızlık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL