Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Komşukalp
Komşukalp

BİLDİĞİN GİBİ

Yorum

BİLDİĞİN GİBİ

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

288

Okunma

BİLDİĞİN GİBİ

BİLDİĞİN GİBİ

Söz bilir; Ses vermez el oğlu,
Kiminin niyeti ekşi, kiminin yoğurdu
Dünya, zalimler için kuruldu
İyiler, sevdalarıyla vuruldu.

Deymedim; Hiçbir derde, gama
Çok yaralar sardım, sevdadan yana
Ne tuz oldum, nede acı söz
Sarıldım, kendi derdime, gamıma.

Çok istedim; Sana yar diyeyim
Ardın sıra diyar, diyar varayım
Çok istedim, bağrıma taş basayım
Ardın sıra, türküler yakayım.

Ne bağım olsun istedim; Nede bahçem
Tek istediğim, dergâhında yerim
Sen bilmezsin, sana nasıl sevdalıyım
Ne eller bilsin, nede düşmanlarım.

Bilent ATALAY
26052024
İstanbul

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bildiğin gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bildiğin gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLDİĞİN GİBİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL