Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ASYLOL
ASYLOL

Elvan Çiçeği

Yorum

Elvan Çiçeği

( 6 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

328

Okunma

Elvan Çiçeği

Lüzmu yoktur
Çehrenin şavkında kaybolmaya,
Muhtaç kalmaya,gözlerindeki seraba,
Sıcağına kanmaya,ayazında donmaya,
Rüzgarında savrulmaya;bir simana,bir bakışına

Lüzmu yoktur
Gözlerinin yaldızında geceyi
Simanın ahenginde gülizarı sevmeyi
Saçlarını tatlı bir rüzgara
Gecemi ay yüzlüme bırakmaya
Leyla’yı Mecnun’a
Kerem’i Aslı’ya
Seni bana yazmaya
Lüzum yoktur

Lüzmu var mıdır ?
Gözlerine gözyaşlarıyla sarılmaya,
Var mıdır bendimi emanet almaya,
Elvan çiçekleriyle sarmaya,
Sana şiirler yazmaya,
Lüzum var mıdır ?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Elvan çiçeği Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elvan çiçeği şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Elvan Çiçeği şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HarunAlan
HarunAlan, @harunalan13
1.6.2024 11:47:03
5 puan verdi
Maşallah ne güzel duyguyla kaleme alınmış şiir tebrikler 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL