Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ASYLOL
ASYLOL

SEVGİ NEYDİ ?

Yorum

SEVGİ NEYDİ ?

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

527

Okunma

SEVGİ NEYDİ ?

Sevgi neydi ?
Dudaklardan sönmeyen kelimelerdi
Yapraklardan gitmeyen çiy tanesi,
Kalplerden gitmeyen sıcaklıktı

Sevgi neydi ?
Derinlerde sessiz bir dildardı
Aşkın serdarı,duyguların iptilasıydı
Akıllardan düşmeyen şanlı bir eserdi.

Sevgi neydi ?
Aşk-ı ruhani ile yanmaktı
Alnını secdeden kaldırmamaktı
Gönüllerde yer eden Cenab-ı Hak’tı.

Sevgi neydi ?
İçinin ruh-u revan olmasıydı
Fıtratta sırat-ı müstakimin olmasıydı
Rayihalar içinde birlikte yaşamaktı

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevgi neydi ? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgi neydi ? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİ NEYDİ ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zemhri
zemhri, @zemhri
30.3.2023 21:59:59
Fıtratta sırat-ı müstakimin olmasıydı
Rayihalar içinde birlikte yaşamaktı

finali muhteşem bir şiir okudum sayfanızdan
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL