Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Ve
Veli Pan

İmkansız Aşk

Yorum

İmkansız Aşk

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

312

Okunma

İmkansız Aşk

Sevgiden yoksun, içimde bir boşluk,
Gönlümde kederler, ruhumda bir soluk.
Geceler uzun gelir, hatıralar bulanık
Sevgisiz bir dünya, hissettiğim her soluk.

Gözlerimde yaş, yüreğim buruk
Hasret dolu günler, gönlümde geçmiş ılık ılık
Sensizlik bir zindan, duvarları soğuk,
İçimi yakan bir yel eser durur, kaplar sevgiden yoksunluk,

Sanki yıldızlara meydan okuyan, aklımda gözlerindeki o ışık, ,
Kalbim hala seninle atar, aşkım içimde sonsuzluk
Kaderin cilvesi, ne yazık ki bizimi bulmuş ayrılık
Yasaklanmış bir aşk, hayallerimiz donuk

Sessiz gecelerde yalnızca seni düşünürüm, içim buruk
Umutsuzca beklerim, belki bir gün gelirsin bir anlık
Ancak düşlerimde bile bulamam seni, siluetler bulanık
İmkânsız bir sevda, yüreğimi acıyla dolu, gözlerim de yaşlar feri soluk

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İmkansız aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İmkansız aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İmkansız Aşk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL