Başkalarının yanlışlarından öğrenmeliyiz. hepsini kendimiz yapacak kadar bol zamanımız yok. grucho marx
eğitimci/yazar
eğitimci/yazar

Bayrama Gittim

Yorum

Bayrama Gittim

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

244

Okunma

Bayrama Gittim

Bayrama Gittim

Zübeyde Irmak Diyor ki;

Bayrama Gittim

Dedemin ellerini öpmek için,
Babanne yurduna bayrama gittim,
Ninemin hatırını yapmak için,
Halamın yurduna bayrama gittim.

Karıştırıp bakmak ilgi alanım,
Kitapları yıkmak ilgi alanım,
Üstlerine çıkmak ilgi alanım,
Babamın yurduna bayrama gittim.

Defteri kalemi tutmak isterim,
Okul hayatını tatmak isterim,
Dostlarla muhabbet etmek isterim,
Mevlana yurduna bayrama gittim.

KAZIMÎ 10 Nisan 2024

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bayrama gittim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bayrama gittim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bayrama Gittim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
23.5.2024 19:06:51
5 puan verdi
özlem ve coşkunun iç içe aktığı dizelerdi dost gönül selin var olsun kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL