Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Hüseyin çelebi
Hüseyin çelebi

Ol yol

Yorum

Ol yol

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

298

Okunma

Ol yol

Efendim huzuruna çıkamıyorum diyenler
Önce kalbinde küfürden eser
İnkar varsa namazdan seni keser
Bir tane günahtan yonga
İnkardan kıymık kalmayacak
Aklın her gördüğünü almayacak
Nasıl teslim olunca doktor alıyor bünyeden uru
Allah dostları da yerleştirir kalbine nuru
Yeter ki teslim ol
Teslim ol bundan başka yok yol
İrinden kirinden
temizle ur gibi acılı sancılı olsa da yap
Kalp bir kap durlandır nurlandır
Sormuşlar nasıl ulaştın bu mertebeye o da çocukların yanında burnumu çekmedim
Bize de sorarlarsa kötülük ekmedim kötülüğe gitmedim diyelim diyebilelim

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ol yol Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ol yol şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ol yol şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL