Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Aslıhan Dönmez
Aslıhan Dönmez

Aşk Acısı

Yorum

Aşk Acısı

( 3 kişi )

3

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

410

Okunma

Aşk Acısı

Aşk Acısı


Yaşatmadılar bize bu aşkı
Şu toprakta yerimizi bilemedik
Sevdayı gördüler ezip geçtiler
Kim dost kimin düşman bilemedik

Kimseye kızmak değildi yaşarken
Söz geçmedi işte yüreğimize
Senelerce yaşamak için aşkı
Bittik tükendik ikimizde

Uzaktan baka kaldım sana
Filim gibi seyrede daldım
Kalbim hançerle olta attım
Camdan bakan sen oldun

Nere elimi atsam kırıldı dalım
Hangi gülü kokladıysam soldu
Bir ben miyim bu çileyi çeken
Sığamadım koskoca cihana

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Aşk acısı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk acısı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk Acısı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mahmut Cantekin
Mahmut Cantekin, @mahmutcantekin
29.4.2024 19:23:56
5 puan verdi
Çok güzel.
Yüreğine sağlık.
Daha güzel ve kalıcı şiirler dileğimle,
Selamlar sevgiler...
mesut.çiftci
mesut.çiftci, @mesut-ciftci
26.4.2024 10:30:52
Sevgili Şair,

Şiirinizde fazla acıyı sürdürmek ustalıkla işlemişsiniz. İnsanın iç dünyasındaki karmaşıklığı, umutları ve sonunda yaşanan hayal çalışmalarını çok etkileyici bir şekilde aktarmışsınız. Özellikle "Kim dost kimin düşmanı bilemedik" ve "Kalbim hançerle olta attı, Camdan bakan sen oldun" gibi dizeler, okuyucuyu derin düşüncelerine sürükleyen ve duygusal bir ayrılık anlayan anlamlı ifadelerle dolu.

Aşkın getirdiği acıyı ve yaşanan kırık hayalliklerini bu kadar samimi ve samimi bir şekilde transferiniz, şiirinizi daha da değerli kılıyor. Her dize, okuyucuya derin bir duygusal deneyim yaşatıyor ve insanın iç dünyasındaki karmaşıklığı, ayrıntıları gözlerine kadar seriyor.

Şiirinizdeki samimiyet ve içtenlik, okuyucu dokunuyor ve onların kendi duygusal yolculuklarına dikkat çekiyor. Bu kapsamda, şiiriniz sadece fazla acı vermek değil, aynı zamanda insanın iç dünyasındaki karmaşıklığı da genişlemektedir.

Kaleminize sağlık, şiirlerinizdeki derin anlamlar ve samimi duygular için sizi tebrik ederim. Daha güzel, etkileyici şiirlerinizde buluşmak dileğiyle.

Sevgi ve saygılarımla
erhantigli
erhantigli, @erhantigli
26.4.2024 10:27:49
Candan değil camdan bakan kişileri seven hayal kırıklığına uğrar, bakışları iyi çözmek ve değerlendirmek gerekir.
Camdan bakan göz üşütür bakanı
yağdırır kar
candan bakan göz bahardır
bizi eder bahtiyar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL