Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Sa
Sahire Gökcen

SEVDANIN ANOTOMİSİ

Yorum

SEVDANIN ANOTOMİSİ

( 3 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

261

Okunma

SEVDANIN ANOTOMİSİ

Sevmek...
Vazgeçmek her şeyden özgürce ,
Kendi isteğinle.
Kaybetmek kendini ,
Onun benliğinde.
Sevmek...
Özveri .
Sevmek...
Mutluluk duyulan çile.
Yok etmek aklı ,
Mecnun gibi delice.
Sevmek ...
Seni onda,
Onu sen de birleştirmek ,
Kendi dilinde .
Sevmek...
Filizlenmek geleceğe.
Sevilmek...
Umuttur emeğe.
Sevmek ...
Sen, sende
O sende
Birleşmek bir bende,
Özgürce.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sevdanın anotomisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdanın anotomisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDANIN ANOTOMİSİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL