Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Abdulhamit GEZER
Abdulhamit GEZER

OY YOK

Yorum

OY YOK

( 4 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

284

Okunma

OY YOK

OY YOK

Hainlerin harman olduğu ülkede yaşıyoruz
Müslümanım diyen, münafıklarla yaşıyoruz
Yahudi sabetay sevinin cemaatiyle yaşıyoruz
Müslüman, vatan-millet düşmanlarına oy yok.

Bizim gibi bizden olmayan fitnecilerle yaşıyoruz
Geçmişine hayırsız, hazırcı nesille güvenmiyoruz
Oyumuz şuurumuz, onurumuz geleceğe yolumuz,
Müslüman, vatan, millet düşmanlarına, oy yok

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Oy yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oy yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OY YOK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Fatih5323
Fatih5323, @fatih5323
23.3.2024 19:06:34
5 puan verdi
Ulvi şiirinizi büyük bir hayranlıkla okudum. Teşekkürler şairim. Emeğinize, yüreğinize ve Kaleminize sağlık. Saygı ve hürmetlerimle.
Recai-2261
Recai-2261, @recai-2261
23.3.2024 17:47:26
5 puan verdi
Harika şiirinizi büyük bir keyifle okudum. Emeğinize ve güçlü kaleminize sağlık. Teşekkürler Üstadım, saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL