Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
SEDAT KESİM
SEDAT KESİM

Sen Ve Biz / Mevlana’ya İthafen

Yorum

Sen Ve Biz / Mevlana’ya İthafen

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

419

Okunma

Sen Ve Biz / Mevlana’ya İthafen

Sen Ve Biz / Mevlana’ya İthafen

Sen şimdi gitmekten bahsediyormuşsun etme
Bizi böyle senden seni böyle bizden ayrı bırakmaya azmediyormuşsun gitme
Sen şimdi bütün gönül bağının çiçeklerini solduruyorsun etme
Bizi böyle hakikat bildiğimiz gerçeğinden düşte bırakıyorsun gitme

Sen şimdi başka hayatlarda başka topraklarda çiçek açacakmışsın etme
Bizi böyle zemheri de koyup Bahar’a hasret bırakıyorsun gitme
Sen şimdi dostluk mertebesini incitiyorsun etme
Bizi böyle zorda ateşte korda bırakıyorsun gitme

Sedat Kesim

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sen ve biz / mevlana’ya ithafen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen ve biz / mevlana’ya ithafen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Ve Biz / Mevlana’ya İthafen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL