Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Sezer Sözer
Sezer Sözer

SENİ MEHTABA SORDUM

Yorum

SENİ MEHTABA SORDUM

( 4 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

324

Okunma

SENİ MEHTABA SORDUM

Her gece yıldızları seyredip nöbet tuttum
Her gece senin için cam önünde uyudum
Gelmedin ki bir tanem, seni mehtaba sordum
Her gece bebeğimi düşünüp arar oldum
Gelmedin ki nar tanem, seni mehtaba sordum
Her gece ben aşkınla adını anar oldum

Şiirlerime yazdım seni, döktüm mısralara
Yokluğun yılan zehiri, sindi duygulara
Olmazsan nar tanem erişemem mutluluğa
Her gece dertli türküler söyledim uğrunda

Dağıldı duygularım, meçhule döndü
Hislerim aşkına ışıktı söndü
Yüreğim tuhaf hallere büründü
Bir şey avutmaz ki şimdi gönlümü
Seni sordum mehtaba
O bile sensizliğe üzülmüştü

Sezer Sözer

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Seni mehtaba sordum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni mehtaba sordum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ MEHTABA SORDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL