Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Sezer Sözer
Sezer Sözer

HAYATA YÜZ ÇEVİRDİM

Yorum

HAYATA YÜZ ÇEVİRDİM

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

296

Okunma

HAYATA YÜZ ÇEVİRDİM

Seni ölümüne severdim gülüm
Elini tutup bırakmak bilmezdim
Aşkını konu alırdı yazdığım
Hasretinden hayata yüz çevirdim

Benden ayrı düşmeni istedim mi?
Ağır sözlerle hiç hitap ettim mi?
Aşkımı karşında haykırmadım mı?
İsyanımdan hayata yüz çevirdim

Ben uğrunda dağları deldim gülüm
İki elim kandayken sana geldim
Vazgeçip unutmuşsun diye duydum
Üzüntüden hayata yüz çevirdim

İnsanlardan uzak kaldım gülüm
Arkadaş akrabayı tanımadım
Senden koptum da divane sanıldım
Dağılınca hayata yüz çevirdim

Sezer Sözer

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hayata yüz çevirdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayata yüz çevirdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYATA YÜZ ÇEVİRDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Erhan Çuhadar
Erhan Çuhadar, @erhancuhadar
16.3.2024 01:49:00
5 puan verdi
Yüreğine sağlık saygılarımla hayırlı geceler selametle kal
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL