Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco

Kivi

( 2 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

251

Okunma

Kivi

Kivi gibiyim
Her tatdan biraz var
Aşktan yok
O yüzdendir bu ara
keyfimle aram yok

Gülmeler askıda kaldı
Ağlamalar paçama yapıştı
Çivi gibiyim sanki
Çakıldım düne
Takatimle hiç aram yok

Önceleri çok konuşurdum
Şimdi dilimde hece yok
Karanlık gibiyim
Siyaha boyandım
Işıkla sohbetim yok

Saçım sakalım beyaza döndü
Yıllar tel tel aldı götürdü
Sonbahar gibiyim
Çöktüm yalnızlığıma
Dökülmeyen bir yaprağım yok

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kivi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kivi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kivi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Erhan Çuhadar
Erhan Çuhadar, @erhancuhadar
14.3.2024 22:59:05
5 puan verdi
Yüreğine sağlık üstad
Kalbine Ramazan bereketi gibi
Huzur coşsun tüm hücrelerinde
Mutluluğun konuşulsun göklerde
Dileğimle yüreğin dert görmesin
Saygılarımı sunuyorum sağlıcakla kal
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL