Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
şaire şebnem örs
şaire şebnem örs

SEVGİNİN BOŞ KALAN ÇERÇEVESİNDE

Yorum

SEVGİNİN BOŞ KALAN ÇERÇEVESİNDE

( 7 kişi )

0

Yorum

13

Beğeni

4,7

Puan

329

Okunma

SEVGİNİN BOŞ KALAN ÇERÇEVESİNDE

SEVGİNİN BOŞ KALAN ÇERÇEVESİNDE

www.youtube.com/watch?v=b-EtkC9J4RI&pp=ygUVYm_FnyDDp2VyY2V2ZSBtdWF6emV6




Yüzüme her kapı çarpıldığında
yüreğimdeki acı beni daha çok yaralıyor
kızgınlığın dilekçesi kapalı kapılar ardında olan
yürek olmamalı!
Her gidişinde beni beden aldın.
Yarım kalan sevgileri artık istemiyorum.
Tamamlamaya çalışsam da fayda yok
kendimi avutmakla yetiniyorum
sevginin boş kalan çerçevesinde!
Gitmeyesin diye çok uğraştım
üzüldüğümü görmesede gözlerin
varsın olsun görmesin.
Seni unutmak mümkün olur belki ama,
yüreğini unutmak nasıl zor gelir bana bilsen sevgili..

29/06/2011
00:25/çarşamba
yazan: şair şebnem örs

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

86% (6)

3.0

14% (1)

Sevginin boş kalan çerçevesinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevginin boş kalan çerçevesinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİNİN BOŞ KALAN ÇERÇEVESİNDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL