Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mehmet düpel
Mehmet düpel

ŞİMDİLERDE HAYATA

Yorum

ŞİMDİLERDE HAYATA

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

285

Okunma

ŞİMDİLERDE HAYATA


Şimdilerde hayata
Olduğu kadar diyebiliyorsanız
Yarın ve sonrasını düşünmek gibi
Bir derdinizde yok demektir
Belki de haklısınız demek isterdim
Maalesef ki dilimden düşüremiyor olmam
Yarınların olası nefeslerde
Bugünden çok daha güzel ve mutlu
Olabilme ihtimaline bağlayabildiğim
Umutlarla yaşadıklarım olsa gerek

MehmetDüpel 20240402

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şimdilerde hayata Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şimdilerde hayata şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞİMDİLERDE HAYATA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL