Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mehmet düpel
Mehmet düpel

YAŞADIĞI ZAMANA

Yorum

YAŞADIĞI ZAMANA

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

235

Okunma

YAŞADIĞI ZAMANA

Yaşadığı zamana kızgın olmak gibi
ruh halinde mutluluk hikayeleri anlatım tercihini
kullanmayı alışkanlık haline getiren kişilik
Hayatını çekilmez hallere bırakan adımlarını
Kendince mutlu olduğunu zannettiği yerlerde dolaştırırken
Yarattığı kurgularla
itici tavırlar sergilediğinin farkında olmakta istemez
Sonrası malum baktığınızda aklınızda kalan görebildikleriniz
ve bitik umutlarla çökmüş zamanın geçip giderken bıraktığı kayboluş

MehmetDüpel 20240402

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yaşadığı zamana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşadığı zamana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAŞADIĞI ZAMANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL