Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yakup simsek
yakup simsek

Ateşi iyi tanı

Yorum

Ateşi iyi tanı

0

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

245

Okunma

Ateşi iyi tanı


Ateşi iyi tanı


Ateşi iyi tanı
Nereden yakacağı belli olmaz
Bir bakarsın hafiften başlar
Bir bakarsın derinliklerden yakar
Bazen sessizliğe bürünür nar olur
Bazen yakar kar olur
Kimi zaman coşar volkanlar gibi
Nefese nefis püskürür
Hem bedeni yakar hem nefsi
Sonra dünya nimetlerinden küstürür
Farkinda varmadan aslı ya yürütür

Ateşi iyi tanı
Düş içine için için yaksın
Ne yandığını bil nede yakanı
Ne yandığını gör nede yakanı
Feryadın olmasın sadece kendin duy
Için için yankı olsun keyflen
Dem bu dem Hu ile demlen
Narı da yaksın nuruda baksın
Ol ateşle vahdedi vücud
Sen ateş ol ateş yansın
Unutma sende küçük bir kahinatsın

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ateşi iyi tanı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ateşi iyi tanı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ateşi iyi tanı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL