Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ASYLOL
ASYLOL

Neye Yarar ?

Yorum

Neye Yarar ?

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

383

Okunma

Neye Yarar ?

İlişirken gözüme dardaki ağlar
Yoluna çiçeklenen dağlar çok ağlar
Yükselmiş havadaki bulutlar
Seninle dolmuşçasına saadet yağar

Kendinden dahi ücra gönlüm
Beller durur seni ziftken önüm
Sarsa bile benliğimi ihtirak ateşi
Görmüşüm senin soğuk ateşini

Mahluk olmuş kahırlık akşamlar
İzlerini silemez olmuş asırlık aşklar
Ne dillere destan olmuş sevdalar (!)
Gelme buralara kalp,fâni dünya neye yarar ?

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Neye yarar ? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neye yarar ? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Neye Yarar ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL