Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Ge
Gezen

Altından Her Yer

Yorum

Altından Her Yer

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

383

Okunma

Altından Her Yer

Gölgemiz ruhumuzdan büyük
Birisi var önümüzde
Bir fener var elinde
Yol göstermek için bizimle
Her şey altına dönebilir
Onu göstermeye çalışıyor
Galiba gösterdikçe uzaklaşıyor
Ya da zaten uzaktan bağırıyor!..

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Altından her yer Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Altından her yer şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Altından Her Yer şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL