Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
zamanda1yolcu
zamanda1yolcu

Dünya Bakıyor

Yorum

Dünya Bakıyor

( 2 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

528

Okunma

Dünya Bakıyor

Sessiz bir yer istiyorum
Huzurlu sakin bir yer;
İstiyorum ama susmuyor
Kafamın içinde çığlıklar

Yetim bir çocuk ağlıyor
Eli ayağı kanlar içinde
Yüzünde dehşet ve korku
Titriyor istemsizce

Bir baba sarılmış kızına
konuşuyor cansız bedeniyle
Kıyamet değil, bu bir vahşet
Gözler önünde işleniyor cinayet

Günler dönüyor, aylar oluyor
Gün batıyor, gün doğuyor
Dünya bakıyor, dünya bakıyor
Gazze ölüyor, gazze ölüyor.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dünya bakıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünya bakıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dünya Bakıyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kulhasan
kulhasan, @kulhasan
11.12.2023 00:03:52
Allah yar ve yardımcıları olsun o topraklar kiyamete kadar kanayacak Allah cenenti ile mujdelesin onları inşaallah
Duyarlı yüreği kutluyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL