İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
siirhikmettirbarissaglam
siirhikmettirbarissaglam

On, yirmi, otuz üç

Yorum

On, yirmi, otuz üç

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

425

Okunma

On, yirmi, otuz üç

On, yirmi, otuz üç

On
Yirmi
Otuz üç,
Ve serbesttir şiir
Serbesttir Yâr’i anlatıyorsa şiir
Hecelidir Yâr’i anlatıyorsa şiir
Kural tanımaz Menzil’i anlatırken şiir
Rabbi bazı kurallar çerçevesinde
Yaratmıştır şeriatı ve din kanunlarını
Lakin iş ceza vermeye gelir iken
Kural tanımaz Rabbi kuluna merhamet ederken
Rabbi kendi koyduğu kanunlara
Uymak zorunda değildir, O merhametlidir.
Aşk’tır Kahta Menzil
Kural tanımaz Menzil’i anlatırken şiir
Kural tanımaz aşkı anlatırken şiir.

Barış Sağlam

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
On, yirmi, otuz üç Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz On, yirmi, otuz üç şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
On, yirmi, otuz üç şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL