Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Ramazan Sağdıç
Ramazan Sağdıç

Sözümüz Yok

Yorum

Sözümüz Yok

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

616

Okunma

Sözümüz Yok

Sözümüz Yok

Gaflet yolu derin uyku
Dalanlara sözümüz yok
Hiç içinde yoksa korku
Çalanlara sözümüz yok

Hoş ses çıkmaz eğri neyden
Dünya büyük paşa beyden
Kovulsan da dokuz köyden
Yalanlara sözümüz yok

Mal mülk yalan çok tapumuz
Bozuk temel çok yapımız
Gidenlere çok kapımız
Gelenlere sözümüz yok

Hakkı ara sor nefsine
Bul sevdayı gir izine
Aşk dediğin bir hazine
Bulanlara sözümüz yok

Kul hakkıyla dolmuş arkı
Terse döner bir gün çarkı
Haram helal bilmez farkı
Bilenlere sözümüz yok

Dünya fani mahşer ebet
Geçer zaman dolar mühlet
Gideceğiz bir gün elbet
Kalanlara sözümüz yok

Ramazan Sağdıç
19/10/2023

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sözümüz yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sözümüz yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sözümüz Yok şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL