Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
münzevî
münzevî

Bunda kusur yok

Yorum

Bunda kusur yok

( 4 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

357

Okunma

Bunda kusur yok

Unutmak istemiyorum seni
Zira unutmak öyle kutsal bir şey ki
Beni ölmekten alıkoyuyor.
Artık içime de sığdıramıyorum
Seni terk eden bensem birazcık da sendin
Gülerek geçiştirdiğin kendimden
Bir evlat edinip sevmeyi denedim

Dik bile duramıyorum yürürken
Beni aşağıya,sana çeken şeyler var.
Gökyüzüne seslenip şiirlerimi anlatıyorum.
Onlar da acımın soluğuna kapılıp
Beni bir balta ile devirmeyi deniyorlar.
Susuyorum ve gidiyorum eski evime,
Kalbimi kapıda bırakmak öyle zor geliyor ki
Kendimi de kapında buluyorum

Ama uyumak gerek unutmak için!
Bunda kusur yok, sen gidemezsin.
Benle uyurken öyle tatlı geliyorsun ki
Hiç bir çilek reçelini böyle iştahla izleyemezsin.
Susalım da ayrılıklar konuşsun şimdi
Yıllardır içinde çürüyen o kalbin dillensin
Çünkü ben konuşunca hep susuyorum.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bunda kusur yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bunda kusur yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bunda kusur yok şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL